فروش و خدمات پرینترهای سه بعدی در ایران

پرینتر سه بعدی XPrinter
فروش و خدمات پرینترهای سه بعدی در ایران

پرینتر سه بعدی XPrinter از جمله برترین شرکت های حال حاضر ایران است که در زمینه فروش پرینترهای سه بعدی فعالیت کرده و همواره محصولاتی با کیفیت و با گارانتی را در اختیار هموطنان مان قرار داده است.

  • ۰
  • ۰

امروز پرینتر ها به سطح بسیار بالایی از تکنولوژی رسیده اند که می توانند داده های که به انها به عنوان پیش فرص داده می شود را کاملا طبیعی و بدون نقص تحویل بدهند. این پرینتر ها کاربردی های بسیار زیادی دارند و در زمینه های مختلف می توان از این پرینتر سه بعدی استفاده نمود. در وبلاگ فروش و خدمات پرینترهای سه بعدی قصد داریم شما را با چگونگی استفاده از پرینت سه بعدی در صنعت هوافضا آشنا کنیم. 

چگونگی استفاده از پرینت سه بعدی در صنعت هوافضا

صنعت هوافضا هم به صورت فزاینده ای در حال استفاده از دستگاه چاپ رایانه ای سه آجل و روش های مدل سازی یواش و تند با هدف کاهش بورس های تاسیس است. به عنوان مدل شرکت بوئینگ که یک غول در دنیای هوافضا لحاظ می شود تا حالا در بندها 22000 حصه با پرینتر سه آتی مخلوق و مصرف کرده است.
هواپیما بوئینگ 787 در حال حاضر 30 برخه دارد که با چاپگر سه آتی مصنوع و آفریدگار شده است که بابت خود یک رکورد صنعتی لحاظ می شود. یا شرکت جنرال الکتریک به تازگی اقرار کرده که در حال نفوذ گذاری 50 میلیون دلار برروی ارزان های تولید شده با پرینتر سه آجل است.
 دلیل فرعی رویکر اکید صنایع هوافضا به پرینتر سه بعدی امکان کاهش چشمگیر وزن با مصرف از پرینتر سه آتی است. به حرف شرکت های هوایی به ازای هر 1 پوند معادل تقریبا 0.5 کیلوگرم کاهش جرم در هواپیما ها شرکت های هوایی سالانه 11000 گالن سوخت ذخیره می کنند.
در حال مجهز سهم چاپگر سه بعدی از سوق و میدان معامله هوافضا جهان در حدود 0.002 درصد است. با پیش خیشوم های انجام شده مداخله صناعت ای های این فن روش این سهم طی 10 سال آینده به 2 درصد خواهد رسید. که بابت صنعت هوافضا بسیار پر نفع و ضرر و قابل پروا خواهد بود و مطمئنا کاربردهای جدیدی برای پرینتر سه آینده در این صنعت پیدا خواهد شد.
 برای مغبچه تماشاچی یک تکنیک نوگرا که برای پرینتر سه آینده فلز خلق شده است این است که بعد از پرینت هر قشر فلز با استعمال از اولترا سونیک استرس های چیز در هر ورقه تشکیل شده را مخیر کنند و در زاده به کیفیت بهتری به خاطر پرینت سه بعدی فلزات بدست آورند.

  • ۹۶/۰۶/۲۰
  • حسین مقصودلو